Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

AGROTURYSTYKA WIGRY

Adres obiektu Gawrych Ruda 19A, 16-400 Gawrych-Ruda
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

BASIA I ROBERT
Dodano: 2015-07-08
Pobyt od: 2015-06-30 do 2015-07-05
 
 
    

REWELACJA.MIEJSCE JAK W BAJCE ,ZIELONO ,CICHO I SPOKOJNIE .WODA CZYSTA I SUPER SIĘ PŁYWA ,W CENIE POKOJU JEST ŁÓDKA I KAJAK ,COŚ WSPANIAŁEGO .POKÓJ DLA WYMAGAJĄCYCH ROBI WRAŻENIE PRZENIESIENIA SIĘ W INNE CZASY .JEST TU WSZYSTKO .ŁAZIENKA , KUCHNIA I PRZEPIĘKNY OGRÓD . NA DOLE POKÓJ MA SWÓJ INDYWIDUALNY KAWAŁEK CUDNEGO OGRODU GDZIE CZŁOWIEK ZAPOMINA GDZIE JEST . ZAPOMINA SIĘ ŻE KTOŚ JESZCZE TAM JEST BO TYCH LUDZI NIE WIDAĆ NIE SŁYCHAĆ , MA SIĘ WRAŻENIE ŻE SIĘ JEST SAMYM , COŚ WSPANIAŁEGO .WŁAŚCICIELE SĄ TAK PRZEMILI , POMOCNI I SPRAWIAJĄCY RODZINNĄ ATMOSFERĘ ŻE CHCE TAM SIĘ WRACAĆ .CZEGOŚ TAKIEGO NIE PRZEŻYLIŚMY JESZCZE A ZARAZEM DAJĄCY POCZUCIE ŻE NA TEN CZAS POBYTU TO TY MASZ TEN KAWAŁEK CUDU.DLA AKTYWNYCH WYCIECZKI ROWEROWE WSKAZANE.MIEJSCE W OKOLICY ZACHĘCA DO SPACERÓW I TA CISZA PRZERYWANA ŚPIEWEM PTAKÓW . SZCZERZE POLECAMY NA DŁUGO TEN CZAS ZOSTANIE NAM W PAMIĘCI


 
 

Jarek
Dodano: 2015-06-21
Pobyt od: 2015-06-14 do 2015-06-20
 
 
   

Świetna lokalizacja do oderwania się od zgiełku miasta.Cisza,mnóstwo zieleni na terenie obiektu,przemili gospodarze.Idealny punkt startowy do wycieczek rowerowych po WPR i okolicach.Cudowne trasy i szlaki po pobliskich lasach.Tydzień to zdecydowanie za mało na zwiedzenie okolic.Polecam wszystkim rowerzystom !


 
 

Magda i Mikołaj
Dodano: 2012-10-10
Pobyt od: 2012-07-29 do 2012-08-09
 
 
   

Jedno z miejsc do których chce się wrócić... Cudowne miejsce i wspaniali gospodarze. Dziękujemy za urocze wakacje.


 
jogi
Dodano: 2011-08-27
Pobyt od: 2011-08-23 do 2011-08-26
 

super miejsce!Piękny ogród.Pokoje z w pełni wyposażone.jezioro bajecznie czyste.Rewelacja


 
Ania i Michał
Dodano: 2009-08-07
 

Właśnie wróciliśmy z mężem, jechaliśmy 600 km - ale opłacało się! Wszystkie zapowiedzi Pana Roberta się sprawdziły - magiczne miejsce. Możemy tylko dodać, że pokoje trzyosobowe mają własne tarasy z pięknym widokiem m.in. na jezioro, a cały dom otoczony jest wysmakowanym, zadbanym i dającym ukojenie ogrodem, w którym każdy może znaleźć miejsce dla siebie. Mamy nadzieję, że jeszcze tam wrócimy. Ps: Polecamy piękne i dobrze oznaczone szlaki rowerowe. Pozdrawiamy sympatycznych właścicieli.


 
Robert
Dodano: 2009-07-27
 

Miejsce super!!! Domek i ogród malowniczy, gospodarze uprzejmi i pomocni. W pokojach jest aneks kuchenny, łazienka i telewizor. Jezioro i okolica to bajka :) Przezroczystość jeziora szacuje na ok 2.5 m. Zachwycony jestem barwą jeziora w słoneczny dzień - lazur - poprostu brak słów :). Do dyspozycji wczasowiczów jest kajak i łódka. Wypłynąłem na połowy na jezioro 2x i to co złowiłem przekroczyło moje oczekiwania. Okonie długości butelki 1.5l (ponad 30 cm) i szczupak dł. 71 cm. Plaża nad jeziorem zadbana, trawa przystrzyżona, ławeczki, stolik zadaszony, molo, śmietnik. Polecam wycieczkę kolejką wąskotorową, jak również rowerem wokół Wigier. Widoki to bajka, a sam szlak dostarcza niezapomnianych atrakcji. Gorąco polecam!!! Napewno jeszcze tu wrócę :)


 
Adrianna
Dodano: 2009-07-08
 

Polecam wszystkim! Spędziłam tam piękne 2 tygodnie, państwo właściciele są uroczy, mili, pomocni, nie mam pojęcia, skąd te wpisy niezadowolonych wczasowiczów. Cisza, spokój, jezioro blisko (schodzi się w dół skarpą, dobry brzeg, pomost, czysta woda, łódka). Niedaleko sklepy i rybki oraz kolejka wąskotorowa. To piękne, magiczne, zaciszne miejsce. Oby takich miejsc, takich niskich cen i takich cudownych właścicieli było jeszcze więcej! Pierwszy raz w życiu rzeczywistość przerosła moje oczekiwania, a miejsce okazało się piękniejsze, niż ze zdjęć w internecie. Pozdrawiam moją ukochaną Suwalszczyznę i ten cudny domek w Gawrych Rudzie.


 

Dodano: 2008-08-19
 

rewela! polecam


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie